INGREDIËNTEN |
|
---|---|
150 gram |
Pure Jersey Romig Belegen (in blokjes) |
1 kilo | Aardappelen (in partjes gesneden) |
2 el | Olijfolie |
1 | Rode ui in halve ringen |
500 gram | Prei in dikke stukjes |
250 gram | Champignons |
1 tl | Kerriepoeder |
1 tl | Kurkuma |
1 tl | Karwijzaad |
1 tl | Cayennepeper |
1 tl | Paprikapoeder |
Prei-Champignon pannetje
4 personen
30 minuten
Bereidingswijze
Kook de aardappelpartjes 10 minuten en laat ze uitlekken. Bak de aardappelpartjes met de ui 5 minuten in een hapjespan of braadpan met olijfolie.
Roer de kruidenmix met 200 ml water glad, schenk het bij de aardappelen in de pan. Voeg de stukjes prei en champignons toe en breng het al roerend aan de kook.
Leg een deksel schuin op de pan en stoof het gerecht nog 10 minuten. Schep op het laatst de blokjes kaas erdoor en serveer direct.