INGREDIËNTEN

 
2

Rijpe avocado's
1 Teentje knoflook
1 Klein sjalotje
1 Rijpe tomaat
1 Limoen
0,5  Rode peper




 

                                                         INGREDIËNTEN

Blik        Tomatenblokjes
Teentje knoflook
1 Rode peper
1 Ui
1 Limoen
1 Handje koriander (vers)

Guacamole dip

6 personen
15 minuten

Bereidingswijze

Pers de knoflook, snipper het sjalotje, snijd de tomaat in blokjes en de peper in kleine stukjes (verwijder de zaadlijsten). Snijd de avocado open en haal het vruchtvlees eruit en pers het limoentje. Doe alles bij elkaar in de keukenmachine en mix het geheel door elkaar. Wil je een grove guacamole dan zet je de keukenmachine heel kort aan en wil je een egalere guacamole dan zet je hem wat langer aan. Breng tot slot op smaak met zout en peper. 

Eet smakelijk.



 

Tomatensalsa dip

6 personen
10 minuten

Bereidingswijze

Pers de knoflook, snijd de peper (haal de zaadjes eruit), snipper het uitje, hak de koriander en pers het limoentje. Doe alle ingrediënten in een kom bij elkaar en roer door elkaar. Wil je liever een grove salsa? Met een staafmixer of keukenmachina kun je de saus egaler maken. 

Eet smakelijk.

...Vragen of
opmerkingen?