Geslaagde Pure Jersey Open Boerderijdag! 

06 Mei 2019 - Door Pure Jersey

Afgelopen zaterdag was het zo ver. De eerste Open Boerderijdag op de Jerseyboerderij van Henk en Geke van Gelder in Dalfsen. Een geweldig geslaagde dag, waar naar schatting 1000 mensen het toch relatief koude en soms wat natte meiweer trotseerden voor een hoop lekkers en gezelligheid op de monumentale boerderij.

Tijdens de Open Boerderijdag was er van alles te doen op de boerderij. Een wedstrijdje op de stormbaan, in de wei met de kalfjes knuffelen, leren koeien melken en knutselen met Bonte Nilli. Door alle activiteiten te doen en door deel te nemen aan de rondleiding van boer Henk kon je de antwoorden achterhalen op de speurtocht. Er zijn honderden speurtochtformulieren ingeleverd en hieruit is een winnaar getrokken. Familie van Veen uit Zwolle was de gelukkige en ging er vandoor met de prijs. Zij wonnen een waardecheque t.w.v. 250 euro van Weekendjeweg.nl.

Uiteraard konden bezoekers van de open dag ook van allerlei heerlijkheden genieten. Bezoekers konden zich te goed doen aan heerlijke cappuccino’s, tosti’s en waren er proeverijen van Pure Jersey kaas en melk. Ook kon er kaas, melk, yoghurt en ijs gekocht worden. Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige Pure Jersey Open Boerderijdag! 

...Vragen of
opmerkingen?